Evi

Knihy k tejto challenge sa mi nájsť podarilo, no poviem vám, nebolo to vôbec ľahké. Snažila som sa vyberať hlavne krátke knihy, keďže si veľmi neverím, že to stihnem, ale veľakrát sa nedalo, takže väčšina z nich má aj tak viac ako 200 strán. Držte palce a tu je môj zoznam.

Update: HOTOVO!!!

  1. Kniha od slovenského autora: Čo koho do toho – priznám sa, dosť sa tejto knihy bojím, pretože mám tak trochu predsudky voči slovenským autorom a štýlu ich písania, ale tak dúfam, že Enja Rúčková nesklame.

    Prečítané dňa: 1.1.2016                                   Recenzia: Čo koho do toho

  2. Autor knihy z inej ako anglicky hovoriacej krajiny: Klub záhad (Zombi z jaskyne) – na túto knihu sa celkom teším, pretože Klub záhad tvorí veľkú časť môjho detstva. Keď som bola malá, veľmi rada som čítala túto sériu a doma mám aspoň 15 častí. Dúfam teda, že ma Thomas Brezina bude baviť i keď som už vyrástla..

    Prečítané dňa: 1.1.2016                                   Recenzia: Klub záhad

  3. Čo by som nikdy nečítala: Tento muž – autorku nepoznám (Jodi Malpas), no podľa anotácie viem, že by som neplytvala časom na knihe, ktorej dej je neoriginálny (tak trochu opakuje po 50 odtieňov sivej a milión ďalších knihách), zápletka predvídateľná, a ktorej hlavný hrdina je znova až chorobne žiarlivý a majetnícky. Vyzerá to však tak, že mojím časom nakoniec plytvať budem (týmto ďakujem Pepe za tip) a veľmi sa teším.

    Prečítané dňa: 24.1.2016                                         Recenzia: Tento muž (1)

  4. Kniha publikovaná v rámci 12 mesiacov: Confess – knihy Colleen Hoover absolútne milujem a tak nepochybujem o tom, že sa mi aj táto od nej bude páčiť. Pri nej mi klišé nápady vôbec nevadia.

    Prečítané dňa: 16.1.2016                                              Recenzia: Confess

  5. Autor s mojimi iniciálkami: The Governess Club (Claire) – ani si neviete predstaviť ako dlho mi trvalo nájsť nejakú knihu, ktorá by sa mi možno aj páčila a ešte k tomu s mojimi iniciálkami. Nakoniec sa mi to ale podarilo. Som celkom spokojná s výberom, navyše sa to aj odohráva v minulosti a ja také knihy milujem.

    Prečítané dňa: 5.1.2016                             Recenzia:The Governess Club : Claire (1)

  6. Kniha s fialovou obálkou: Half-blood – tu som si mala z čoho vyberať, no nakoniec som si vybrala túto knihu. Vyzerá zaujímavo a ako celkom pohodová fantasy, tak dúfam, že sa to bude aj rýchlo čítať.

    Prečítané dňa: 20.1.2016                             Recenzia: Half-Blood (1)

  7. Môj rok narodenia: Harry Potter a väzeň z Azkabanu – kto nemiluje Harryho Pottera? Tiež neviem. Harry Potter je najlepšia fantasy séria akú som kedy čítala a vždy som rada, keď si niečo z nej môžem znova prečítať.

    Prečítané dňa: 2.1.2016

  8. True story: The Desert Flower – kniha vyzerá veľmi zaujímavo a som zvedavá ako môže vyzerať život človeka v Afrike. Teším sa na čítanie.

    Prečítané dňa: 30.1.2016                                     Recenzia: Púštny kvet

  9. Farba v názve: Scarlet – Jednotka Mesačných Kroník (Cinder) sa mi veľmi páčila a tak sa teším na čítanie dvojky. Mimochodom, tiež sa mi páči nápad autorky, urobiť z povestných príbehov princezien niečo moderné.

    Prečítané dňa: 4.1.2016                                      Recenzia: Scarlet (2)

  10. Dlho si chcem prečítať: Šťastlivec – milujem filmy napísané podľa kníh Nicolasa Sparksa, sú tak romantické. Práve tento film (The Lucky One) sa mi vryl do pamäte  a som zvedavá, či bude kniha lepšia.

    Prečítané dňa: 11.1.2016                                     Recenzia: Šťastlivec (The Lucky One)

  11. Dlho rozčítané: Vykúpenie – kamarátka mi túto knihu kúpila pred dvoma rokmi a stále som sa nedostala ďalej ako po druhú kapitolu. Zdá sa mi, že by ma to už nebavilo, a že je to až prehnane romantické, ale musím sa cez to preniesť. Chcem to konečne dočítať.

    Prečítané dňa: 31.1.2016

  12. Pulitzer – Train Dreams – vôbec neviem, čo od knihy očakávať, ale vyhrala predsa cenu, nie?

    Prečítané dňa: 18.1.2016                                      Recenzia:

  13. Číslo v názve: 30 Days – autorku ani knihu nepoznám, no anotácia vyzerá zaujímavo, takže jej veľmi rada dám šancu a teším sa, čo z toho vznikne.

    Prečítané dňa: 6.1.2016                                       Recenzia: 30 Days (1)

  14. Odporúčané priateľom: Confessions of a Shopaholic – knihu mi už veľmi dlho odporúčala Pepa, takže vďaka našej challenge jej konečne vyhoviem a zistím, či je naozaj tak dobrá ako ju ospevuje.

    Prečítané dňa: 27.1.2016                                     Recenzia: Závislá od nákupov

  15. 100 rokov: Búrlivé výšiny – veľmi dlho trvalo kým som dospela k tomuto záveru, ale kedysi som Búrlivé výšiny začala čítať a páčilo sa mi to, takže aj keď sa púšťam do dlhej knihy, dúfam, že to stihnem, je úžasná.

    Prečítané dňa: 3.1.2016                                Recenzia: Búrlivé výšiny

2 thoughts on “Evi

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.