O blogu

Niečo o tomto blogu:

Náš staro-nový blog o knihách. Recenzujeme všetko, čo sme čítali, čakajú vás recenzie kníh nových, starších, povinnej literatúry, detských kníh aj literatúry faktu. Čítame po slovensky, česky a aj anglicky, takže vám prinášame recenzie na knihy, ktoré sa do našich krajín v našich jazykoch ešte nemuseli dostať, častokrát tesne po ich dátume celosvetového vydania. (: Okrem toho sa môžete tešiť aj na rôzne reading challenges, do ktorých by ste sa mohli s nami zapojiť, read-a-thony, knižné ponosy, novinky a iné priebežné spestrenia recenzií.

O našich recenziách:

Snažíme sa recenzovať zaujímavo a preto sme zvolili aj inú štruktúru recenzií bez zbytočných prílišných opisov deja či postáv, aby sme zachovali čo najautentickejší čitateľský zážitok, preto sa nemusíte báť spoilerov, zato sa môžete tešiť na zaujímavé myšlienky a citáty z kníh.
A čo je najdôležitejšie: Naše recenzie sú vždy úprimné. Hovoríme o vlastných názoroch a myšlienkach, ktoré nikdy neboli upravované v niečí prospech.

Spolupráca:

V prípade, že máte záujem o spoluprácu medzi blogmi alebo máte záujem o spoluprácu v zmysle recenzií na knihy a podobne, tak nás určite kontaktujte cez mail alebo spôsobom, ktorý vám vyhovuje najviac. Všetky možnosti nájdete v sekcii Kontakty.
Spoluprácu sme už mali so skvelo.sk, kde môžete nájsť niekoľko našich recenzií.
Ak na našom blogu uvidíte odkazy na Martinus, pod knihami, ktoré sa vám páčia alebo podobne a vy si knihu objednáte, pomôžete nám financovať naše pôsobenie. Vás to nebude stáť nič a my vám vďaka tomu prinesieme rôzne súťaže.

Prehlásenie
Tento blog reprezentuje len naše názory, nereprezentuje názory žiadnej spoločnosti. Informácie môžu byť mylné, tento blog by nemal byť chápaný ako zdroj faktických informácií. Nie sme profesionálmi v danej oblasti, informácie preto nemôžu byť chápané ako zdroj profesionálnych rád.
Týmto si tiež rezervujeme právo meniť obsah a zdieľať obsah z blogu je povolené len s uvedením zdroja.

4 thoughts on “O blogu

  1. Tak toto je naozaj kvalitka 🙂 Máte môj obdiv, že to držíte už taký čas a tak pravidelne, naozaj super! Perfektné sú citáty, nápadité nadpisy ale hlavne ma potešili tie zdravo kritické názory aj na známejšie tituly, ktorým sa málokto odváži niečo vytknúť. Určite neprestávajte, máte nového pravidelného sledovateľa! (a zoženiem aj ďalších 🙂

    Páči sa mi

  2. Super recenzie. Držím vám palce,aby ste vydržali čo najdlhšie. A doboľujem si upozorniť na poľského spisovateľa Stanislava Lema, ktorý písal recenzie na NENAPÍSANÉ knihy…

    Páči sa mi

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.